50% kedvezmény egyes javításokra!

2018.11.26

Ne csak autóját készítse fel a télre!

A téli szezonban a vonós hangszerek is igényelnek egy kis gondoskodást. 

  • A szőr az alacsony páratartalom miatt összeugrik, ezért nem lehet megfelelően leengedni a vonót. Ha már régebben szőröztettünk, érdemes elgondolkodni a cserén.
  • A bel- és kültér közötti hőmérséklet, valamint az anyagok hőtágulási különbsége miatt miatt a kulcsok hajlamosak kiugrani a kulcsszekrényből. A kulcsok szakszerű beállításával, kenésével ez elkerülhető.
  • A nyári melegben a gyantapor könnyen a hangszer lakkjához tapad, amit már nem biztos hogy el tudunk távolítani egy puha rongy segítségével. Lehet, hogy a boltokban kapható hangszertisztító szerek sem adnak megfelelő eredményt. A hangszerész műhelyben azonban erre is van szakszerű megoldás.

Rendelje meg egy csomagban 2018. december 23-ig a vonószőrözést, a kulcsok kenését és beállítását, valamint a tető tisztítását 16.000,- Ft értékben, és válasszon hozzá még egy javítási tételt 50% kedvezménnyel az alábbiak közül!

Jelölje meg a kívánt javítást, majd töltse ki a számlázási adatokat! (A vastaggal szedett mezők és az adatvédelmi nyilatkozat kitöltése kötelező.) A megrendelés 6.000,- Ft előleg fizetésével válik véglegessé, mely a megrendelés teljesítésekor kiállított számlán jóváírásra kerül. Az előlegszámla kiegyenlítése banki átutalással, vagy PayPal fiókon keresztül történhet. A javításokat előre egyeztetett időpontban, a szabad kapacitás függvényében teljesítem. Az ajánlatot kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe, a számlán a megrendelő adatai fognak szerepelni. Az előlegszámla e-mailben kerül kézbesítésre. A feltüntetett összegek az anyagköltséget tartalmazzák. Az esetlegesen felmerülő, előre egyeztetett további költségek az ajánlatban szereplő összegen felül fizetendők.