Wittner Finetune Peg

2021.12.01

Innovatív hangolókulcs szett csellistáknak a könnyebb, stabilabb hangolásért és a szebb hangért

A Wittner hangolókulcs a modern technikai megoldást ötvözi a klasszikus formavilággal és funkcióval. (A kulcs működéséről, tulajdonságairól itt olvashat bővebben.) A kulcs elsősorban csellistáknak segít jelentősen a hangolásban. A 2021. december 31-ig megrendelt és kifizetett szettekre a beépítés árának felét elengedjük*, így a négy kulcs beillesztéssel együtt 66.000,- Ft helyett 60.000,- Ft-ba kerül. 

* A beépítés a kulcsok illesztését és méretre vágását, szakszerű és esztétikus kialakítását jelenti, és nem foglalja magában az esetlegesen szükséges puskázás díját. A kedvezmény igénybevételének feltétele a honlapon keresztül történő megrendelés és az előre fizetés, melyet számla ellenében banki átutalással tehet meg. A megrendelést követően az előleg számlát e-mailben küldjük el a megrendelő részére, a munkát előre egyeztetett időpontban és helyszínen végezzük el.  A külső helyszínen történő munkavégzés díjköteles szolgáltatás, melynek összegét az ajánlati ár nem tartalmazza.

A megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot:

A vastagon szedett mezők kitöltése kötelező. A megadott személyes adatokat a jogforrásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki, kizárólag az ügyintézéshez szükséges kapcsolatfelvétel és előlegszámla kiállítása céljából és idejére használjuk fel. A megrendelés az előlegszámla kiegyenlítésével válik teljessé.