Kapcsolat

Üdvözlöm!

Gyermekkorom óta a hegedű körül forog az életem. A zene és a faanyagok szeretete találkozott bennem, és vitt a hegedűkészítő szakma felé. A hegedűtanári diploma megszerzése után szegődtem inasnak az ország egyik legnevesebb műhelyébe, a Zeneakadémiához közel eső Pilát-Sáránszky műhelybe, ahol Holló Bencétől tanultam meg a hegedűkészítő szakma alapjait és fortélyait. Jó érzékkel elsősorban a javításra nevelt - ebben érzem igazán otthon és jól magam. Jó kapcsolatot ápolok a szakma jeles képviselőivel, műhelylátogatások és szakmai beszélgetések segítenek frissen tartani szaktudásomat.

Zenészként megtapasztaltam, milyen fontos a színpadon, hogy a megfelelő hangzás eléréséhez szakszerűen karbantartott és jól beállított hangszer legyen a kezemben. Zenetanárként felismertem, hogy kényelmes, szép küllemű és hangú hegedűn játszanak igazán szívesen a gyerekek. Hangszerészként vallom, hogy a szakma tiszteletéből fakadó gondossággal, tisztességgel elvégzett munkával mindez bárki számára elérhető lehet. 

Mert a zene közös ügyünk: a hangszer muzsikusnak is, hangszerésznek is több egyszerű munkaeszköznél. Immár tizenöt éve azon dolgozom, hogy mindig hűséges társ legyen az önfeledt zenélésben - az Ön számára is!

Azonnali üzenet

A legjobb, ha írásban keres meg - nem felejtem el, és vissza tudom keresni. Ha megadja telefonszámát, szívesen visszahívom. Ha mégis személyesen szeretne kapcsolatba lépni velem, megteheti az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szabó Tamás hegedűkészítő

8500 Pápa, Nagyváradi utca 47.

+36 30 58 77 052

tamas@omobono.hu

tamas.omobono@gmail.com