Kapcsolat

Szabó Tamás hegedűkészítő

8500 Pápa, Nagyváradi utca 47.

+36 30 58 77 052

tamas@omobono.hu

tamas.omobono@gmail.com

Azonnali üzenetküldés

A legjobb, ha írásban keres meg - nem felejtem el, és vissza tudom keresni. Ha mégis személyesen szeretne kapcsolatba lépni velem, megteheti a fenti elérhetőségek egyikén.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával!

Gyermekkorom óta a hegedű körül forog az életem. A zene és a faanyagok szeretete találkozott bennem, és vitt a hegedűkészítő szakma felé. A hegedűtanári diploma megszerzése után szegődtem inasnak az ország egyik legnevesebb műhelyébe, a Zeneakadémiához közel eső Pilát-Sáránszky műhelybe, ahol Holló Bencétől tanultam meg a hegedűkészítő szakma alapjait és fortélyait. Jó érzékkel elsősorban a javításra nevelt - ebben érzem igazán otthon és jól magam. Jó kapcsolatot ápolok a szakma jeles képviselőivel, műhelylátogatások és szakmai beszélgetések segítenek frissen tartani szaktudásomat.

Zenészként megtapasztaltam, milyen fontos a színpadon, hogy a megfelelő hangzás eléréséhez szakszerűen karbantartott és jól beállított hangszer legyen a kezemben. Zenetanárként felismertem, hogy kényelmes, szép küllemű és hangú hegedűn játszanak igazán szívesen a gyerekek. Hangszerészként vallom, hogy a szakma tiszteletéből fakadó gondossággal, tisztességgel elvégzett munkával mindez bárki számára elérhető lehet. Mert a zene közös ügyünk: a hangszer muzsikusnak is, hangszerésznek is több egyszerű munkaeszköznél. Immár húsz éve azon dolgozom, hogy mindig hűséges társ legyen az önfeledt zenélésben - az Ön számára is!