Eladó hangszerek, vonók, tartozékok

Vonós hangszerek "tokkal, vonóval"

Mindenkinek megtaláljuk a megfelelő hangszert, a megfelelő árkategóriában. A kiváló hangról mi gondoskodunk.

Egy biztos: gondos szakértelemmel kiválasztott és felszerelt, szakszerűen beállított, szép hangú hangszerhez jut, amelyben nem csak ön vagy gyermeke, de környezete is örömét leli majd, ha játszik rajta. Kérjen tanácsot a választáshoz, még ma!

Miért érdemes az általam javasolt hegedű szettet választania

az interneten kapható olcsóbb, vagy drágább, márkanevesített szettel szemben?

Az általam javasolt tanuló vagy profi hegedűk jó minőségéről, szép hangjáról, szakszerű beállításáról a zenetanárok már évek óta jó véleménnyel vannak, zeneiskolai és szakközépiskolai felhasználásban is jó referenciával rendelkezem. A hangszerek külföldi manufaktúrákban vagy gyárakban készülnek, a hangszereket gondosan, hangszerész szakmai kritériumokat szem előtt tartva választom ki - ez garantálja a felhasznált faanyag megfelelőségét statikai, akusztikai és esztétikai szempontból egyaránt. Minden hangszer egyedi gondoskodást kap, a szakszerű javítás, felszerelés és beállítás során szem előtt tartva a szép hang és a kényelmes játszhatóság igényét. A hangszerekhez igény esetén a tok és a vonó tartozék, nem kell külön megvásárolni. 

Az általam javasolt hangszerek minősége a jól csengő márkanévvel ellátott hangszerek minőségével egyezik meg, azonban lényegesen olcsóbb áron szerezhető be, mert a márkanevet nem kell megfizetni az árban. A márkanévvel ellátott hangszerek a tapasztalat szerint gyakran "lapra szerelve" érkeznek, további beállítást igényelnek, amelyhez hangszerész szakember segítségét így is, úgy is kell igénybe venni. Ez további költséget generál. Összességében alacsonyabb árért minőségben kiemelkedőbb hangszereket kaphat, az ár-érték arányuk kedvező.