Eladó hangszerek, vonók, tartozékok

Vonós hangszerek "tokkal, vonóval"

Mindenkinek megtaláljuk a megfelelő hangszert, a megfelelő árkategóriában.

Egy biztos: gondos szakértelemmel kiválasztott és felszerelt, szakszerűen beállított, szép hangú hangszerhez jut, amelyben nem csak ön vagy gyermeke, de környezete is örömét leli majd, ha játszik rajta.

Miért érdemes az általam kínált hegedű szettet választania

az interneten kapható olcsóbb, vagy drágább, márkanevesített szettel szemben?

Az általam kínált tanuló hegedűk jó minőségéről, szép hangjáról, szakszerű beállításáról a zenetanárok már évek óta jó véleménnyel vannak, zeneiskolai és szakközépiskolai felhasználásban is jó referenciával rendelkezem. A hangszerek külföldi manufaktúrákban vagy gyárakban készülnek, az eladásra kínált hangszereket gondosan, hangszerész szakmai kritériumokat szem előtt tartva választom ki - ez garantálja a felhasznált faanyag megfelelőségét statikai, akusztikai és esztétikai szempontból egyaránt. Minden hangszer egyedi gondoskodást kap, a felszerelés és beállítás során szem előtt tartva a szép hang és a kényelmes játszhatóság igényét. A hangszerekre a piacon egyedülállóan hosszú, 5 év garanciát vállalok, az előforduló hibákat (ha a hiba jellege lehetővé teszi) igény szerint helyben javítom - így a hangszer a lehető legrövidebb ideig esik ki a használatból. A hangszerekhez a tok és a vonó tartozék, nem kell külön megvásárolni. A vásárlással egy hazai mikrovállalkozást támogathat.

Az általam kínált hangszerek minősége a jól csengő márkanévvel ellátott hangszerek minőségével egyezik meg, azonban lényegesen olcsóbb áron szerezhető be, mert a márkanevet nem kell megfizetni az árban. A márkanévvel ellátott hangszerek a tapasztalat szerint gyakran "lapra szerelve" érkeznek, további beállítást igényelnek, amelyhez hangszerész szakember segítségét kell igénybe venni. Ez további költséget generál. Összességében alacsonyabb árért minőségben kiemelkedőbb hangszereket kaphat, az ár-érték arányuk kedvező.