Improved by OMOBONO – kitűnő hang kedvező áron

2023.06.13

Improved by OMOBONO

– a kitűnő hang iránti elhivatottság védjegye

A projektet Pál Jánossal, a MusicMall HangszerHáz tulajdonosával közösen álmodtunk meg. Célunk, hogy azok az ifjú muzsikusok is kitűnő hangú hangszerhez jussanak, akik alap- vagy középfokon zenélnek, és nem engdhetik meg maguknak egy mesterhangszer megvásárlását, ugyanakkor igényük van szép hangú hangszerre. A projekthez a kategóriájukban kiemelkedő minőséget képviselő, jelentős hangszergyártási múlttal rendelkező cégek által készített hegedűket, csellókat, brácsákat a MusicMall HangszerHáz biztosítja, valamint az értékesítést is ők végzik. 

A hangszerész szakmai hátteret műhelyünk adja. A hangszerek kiválasztása, felszerelése, szakszerű beállítása a tömegtermelésből kitűnő hangzás érdekében egyedi hozzáadott értéket képvisel a kínálatban, valamint garantálja a mesterhangszerek mögött álló szakértelem megjelenését ebben a szegmensben is.

Az együttműködésnek köszönhetően olyan vonós hangszerek kerülnek értékesítésre, amelyek hangszerész szakmai szempontok alapján történő kiválasztást követően gondos szakértelemmel végzett továbbfejlesztéssel kitűnő hangminőséget és könnyed, kényelmes játékélményt adnak kedvező áron. A továbbfejlesztett hegedűk, csellók, brácsák elsősorban zeneiskolások, továbbképzősök, konzisok és hobbi zenészek számára nyújtanak lehetőséget a motivált fejlődéshez.

Első lépésben az angol, közel 150 éves múltra visszatekintő Hidersine cég tanulóknak szánt, „Studenti” sorozatából választottunk hegedűket továbbfejlesztésre. Hamarosan a csellók is megjelennek kínálatunkban. Szeretnénk, ha a zeneiskolások és továbbképzősök is megfizethető árú, ám mégis kitűnő hangú hangszereken játszhatnának!